UNDERVISERNE

Louise Lund:

Jeg har virkelig været hele paletten rundt, når det drejer sig om syn på livet. Fra at være fyldt med negative tanker om min fortid og den er jeg - til idag at kunne sige: jeg elsker mig selv, min fortid, jeg elsker mit liv, og menneskene i det!... og det bliver bare bedre og bedre at være mig i mit liv!
Det findes virkelig ikke "dårlige" oplevelser - alt er læring! .. og livet har sørme bidt hårdt indimellem! Og hold da op jeg har måttet kæmpe..... - for at opdage at jeg ikke behøver at kæmpe!

Din glæde afhænger af DIG! Forvent ikke at nogen eller noget skal komme og gøre dig glad! Find glæden i dit liv LIGE NU og lad det være dit nye udgangspunkt!

Jeg har en bred vifte af uddannelser bag mig, alle relateret til at opnå en større viden om mennesker og dermed mig selv!

En vigtig ting jeg har lært af livet og mine uddannelser er at:
GLÆDE ER IKKE EN VIDENSKAB!
GLÆDE er min naturlige tilstand, og det er min ret at finde tilbage til dette sted, uanset hvad der sker i det ydre. Med få tiltag i hverdagen kan jeg krydre mit liv i en mere og mere positiv retning!.... Og den "hemmelige" ingrediens i krydderiet vil jeg hjertens gerne dele med DIG!

Masser af GLÆDESFYLDTE kram fra
Louise E. Lund
hypnoseterapeut & coach


Louise Trillingsgaard:

Jeg bliver tit og ofte kaldt for naiv, lyserød, skør og umiddelbar - og det er jeg faktisk ret så stolt af.. Min stærke force (og noget jeg har fremelsket hos mig selv) er kontakten til mit indre barn.. En dejlig kontakt, der fylder mit liv med skøre input, glæde og en hulens masse livslyst... Det giver mig utrolig meget at omgive mig med farver, barnlige ting og kreative påfund..

Det er ikke altid simpelt at opretholde en god portion glæde og positivitet i mit liv - og selvom det kan se nemt ud, kræver det nogle gange benhårdt arbejde at vågne i sine knapt så gode vanemønstre, der som regel er ret selvudslettende.. Man skal synes, det er interessant at udfordre sig selv og TRO på at man virkelig kan ændre sit ydre liv og allervigtigst; sit indre glædesbarometer.. Når først man erkender, at ingen andre skal gøre dig glad, ingen materielle ting kan give dig den glæde, du kan give dig selv - via fx positiv tankegang og fokusering på de ting, der oprigtigt fylder dit hjerte op med bobler... Når man begynder at sætte sig selv og sine behov først, er det den største gave du kan give dig selv!!

Hvis der er noget, jeg har erfaret igennem det spirituelle arbejde er det, at de største ahá oplevelser kommer til mig igennem de allermest simple øvelser og/eller sætninger... Når det hele ligesom er barberet ind til benet og er lige til at integrere i sit eget liv - uden alt for mange dikkedarer..  Det er dét jeg gerne vil forsøge at give videre til jer; simple glædesværktøjer, som hurtigt kan ændre dit liv til et endnu bedre eventyr, som du selv er forfatter og instruktør på... Jeg glæder mig til at grave dine glædes-fremkaldere frem i dig... Livet skal være sjovt, og det må vi godt kræve!

Psssst......
Vidste du godt er græsset er allergrønnest hos DIG?!!!
Det er det, så lad ikke kun være de andre, der kan se det...?!!

Masser af klem
Louise Trillingsgaard
Lykkevejleder & legebarn